thin

Crematie in Tilligte

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger die u kan helpen bij een crematie in Tilligte en omstreken? Kienhuis Uitvaartverzorging staat u met meer dan 40 jaar ervaring terzijde.

Het is niet mogelijk om een crematieplechtigheid te organiseren in Tilligte. Het dichtstbijzijnde crematorium is te vinden in Oldenzaal. Kienhuis Uitvaartverzorging staat u bij met meer dan 40 jaar ervaring. Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Crematoria

Er zijn in buurt van Tilligte meerdere crematoria, namelijk o.a.:

  • Crematorium Almelo
  • Crematorium Borne
  • Crematorium Enschede (Usselo)
  • Crematorium Oldenzaal


Heeft u zelf voorkeur voor een ander crematorium, neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Crematorium Almelo

Het crematorium in Almelo is een licht en modern ingericht crematorium waar mensen op intieme en persoonlijk wijze afscheid kunnen nemen. Het crematorium beschikt over één aula, een gastenkamer met terras en een ontvangstruimte. Vanuit de aula is zicht op de groene tuin met vijver door de grote, glazen pui.

Crematorium Borne

In ons kleinschalige, modern vormgegeven crematorium in Borne is ruimte om het afscheid volledig op eigen wijze in te vullen. Het crematorium beschikt over twee aula’s, elk met een eigen gastenkamer, en over een informele afscheidslounge waar u in een informele setting afscheid kunt nemen van een dierbare. Met hedendaagse technieken en gastvrije, bekwame medewerkers helpen we om van het afscheid een dierbare herinnering te maken, die steun biedt om verder te gaan.

Crematorium Enschede (Usselo)

Het crematorium in Enschede heeft 3 aula’s met elk hun eigen ontvangstruimte, gastenkamer en familiekamer. Alle drie aula’s hebben een natuurlijke lichtinval, verbinding met buiten en een frisse aankleding gebaseerd op natuurlijke elementen. De bijbehorende gastenkamers zijn in dezelfde stijl ingericht en hebben uitzicht op de tuinen. Alle ruimtes zijn uitgerust met hedendaagse opnametechnieken en audiovisuele apparatuur.

Crematorium Oldenzaal

Het crematorium in Oldenzaal, aan de rand van de stad, staat in een prachtige, natuurlijke omgeving. Het inventieve ontwerp is kleinschalig, licht en ruimtelijk en bestaat uit twee bouwlagen: op de begane grond de aula en de foyer en in het souterrain de familiekamer en de ontvangst van de overledene.

Contactgegevens

Kloppendijk 32, 7591 BT Denekamp

0541-352100 (24/7 bereikbaar)

info@kienhuisuitvaartverzorging.nl